Fortsätt till innehållet
Hållbarhetsseminarium 2022

Hållbarhet

Hållbarhetsseminarium 2022

Ett webbinarium om livsmedelbranschens utmaningar.


Mattis Bergquist Hållbarhetschef Coop Sverige AB

Hållbarhetsutmaningarna för matbranschen
De mest väsentliga områdena för hållbar livsmedelsproduktion, och en kort introduktion till Coops hållbarhetskriterier.

Läs mer om Mattis

Hanna Hiekkamies Hållbarhetschef Valio

The consumer perspective
Expectations from consumers on sustainable food and its effects on consumption.

Läs mer om Hanna

Juha Nousiainen Chef Climate Solutions Valio

World population is growing
Animal, plant based and completely new ways of growing food for soon to be, 10 billion people on this planet.

Towards CO2 neutral food production.

Se Juhas film från presentationen.

Läs mer om Juha

Lena Sjökvist Kökschef, Tullängsgymnasiet i Örebro

Hur kan vi minska matsvinnet – tillsammans?

Läs mer om Lena

Michaela Ramm-Schmidt VD Baltic Sea Action Group

Regenerativt jordbruk
Hur nya sätt att odla kan öka kolinlagring och stärka den biologiska mångfalden.

Läs mer om Michaela

Gustav Stenbeck Hållbarhetsentrepenör

Hur man blir hållbra, hållbättre, hållbäst!
Gustav Stenbeck inspirerar och utmanar.

Läs mer om Gustav