Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Totalt
10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 msk vetemjöl
- 2 msk strösocker
- 1 msk kakao
- ½ tsk vaniljsocker
- ½ tsk bakpulver
- ½ krm salt
-
2 msk
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 0 kg färska bär, riven choklad och vispad grädde
Dela recept
Instruktioner
- Smält smöret direkt i en kopp som rymmer minst 2 dl i mikrovågsugnen ca 15-20 sekunder.
- Blanda ner de torra ingredienserna.
- Häll på mjölken och blanda till en slät smet.
- Grädda kakan i mikrovågsugnen ca 60 sekunder på hög effekt. Om kakan fortfarande är kladdig mikrar du kakan i 15 sekunder åt gången tills kakan är lagom kladdig.
- Toppa med bär och riven choklad och servera vispad grädde till.
Till recepten
Dela recept