Bakning
Baka med grädde
Grädde är en mångsidig mejeriprodukt som används flitigt till både matlagning och bakning. Det fina med vispgrädde är att dess höga fetthalt gör bakverken extra fylliga och saftiga när det används som ingrediens i smeten, medan det ger den perfekta visuella utsmyckningen på ett bakverk när det vispas och används som topping. För att inte tala om den fluffiga och krämiga konsistensen som grädden bidrar med för den goda smakens skull!
2 h 45 min
Zeinas saftiga saffransmunkar
1 h 30 min
Zeinas baklava
6 h 40 min
Halloncheesecake
6 h
Vit choklad- och lingontårta
15 min
Efterrättsrulle
6 h 25 min
Drottningbakelse
1 h 10 min
Rulltårta med vaniljkräm
40 min
Kolakladdkaka
42 min
Karl XV kringla
2 h 5 min
Laktosfria citronbiskvier i långpanna
3 h 35 min
Klassisk laktosfri semla
45 min
Gräddtårta med rosenmönster
50 min
Rulltårta med sylt och grädde
35 min
Kladdkaketårta
1 h 15 min
Krispig jordgubbspaj
2 h 5 min