Bakning
Baka med mjölk
Mjölk är en pålitlig mejeriprodukt i köket, som inte bara är god att dricka som den är, den ger även näring och saftighet åt en mängd olika bakverk. Dess neutrala smak gör den lämplig för en rad olika recept, från småkakor till tårtor och lyxiga bakelser. Mjölk kan också användas för att göra krämiga frostings och glasyrer!
Tips!
Gör dina bakverk laktosfria genom att byta ut mjölk och övriga mejeriprodukter till laktosfria alternativ.
2 h 45 min
Zeinas saftiga saffransmunkar
1 h 30 min
Zeinas baklava
6 h
Vit choklad- och lingontårta
6 h 25 min
Drottningbakelse
55 min
Enkla mockarutor
10 min
Laktosfri muggkaka
30 min
Laktosfria muffins
2 h 5 min
Kanelsnäckor
4 h 20 min
Babka – chokladbröd
1 h 5 min
Enkel smördegsbakelse med rabarber
45 min
Crème brûlée
2 h 40 min