
Bakning
Baka med smör
Smör är en fantastisk mejeriprodukt som ger struktur, förhöjer smak och ger en härlig krämighet åt bakverk. Med sin höga fetthalt och – hör och häpna – smöriga konsistens är smör det som gör kakor krispiga, bröd saftiga och pajskal smuliga. Smör har en diskret smak som man kanske inte tänker på när den är där, men det märks ofta när ett bakverk saknar smör.

6 h 40 min
Halloncheesecake

1 h 40 min
Silviakaka

6 h 25 min
Drottningbakelse

1 h
Blåbärspaj

55 min
Enkla mockarutor

40 min
Kolakladdkaka

55 min
Extra knäckig laktosfri smulpaj

30 min
Laktosfria muffins

42 min
Karl XV kringla

40 min
Mandelkubb

2 h 5 min
Kanelsnäckor

2 h 5 min
Laktosfria citronbiskvier i långpanna

55 min
Äppelpaj med vaniljsås

12 min
Hallongrottor

30 min
Chokladboll

23 min