Fortsätt till innehållet

Skapa middagsmagi

Trolla fram en riktigt god middag med våra grytbaser. Stek kyckling, kött eller grönt. Sedan är det bara att hälla i, koka upp och poff så uppstår magi! Prova även våra ostcrèmer som gör dina tacos och nachos magiskt goda. Ja, så lätt skapar du middagsmagi i vardagen!

Grytbas

Med våra grytbaser Pomodoro och Korma bjuder du snabbt och enkelt på middagsmagi med inspiration från det italienska och indiska köket. Tillsätt bara stekt kyckling, kött eller grönsaker och koka upp tillsammans. Magi!

Ostcrème

Förgyll dina nachos, tacos, burgare eller pasta med våra fylliga och krämiga Ostcremèr. Häll i, lägg på eller dippa! De är lika goda kalla som varma.


Vägen till en enklare vardag

Med våra grytbaser går det snabbt och enkelt att laga middag. Stek kyckling, kött eller grönt, häll i grytbasen direkt i pannan eller kastrullen och koka upp tillsammans. Servera med med pasta, ris, potatis, bulgur, matvete eller något annat tillbehör du gillar. En perfekt genväg när du vill servera god mat de dagar tiden inte riktigt räcker till!

Med vår mångsidiga ostcrème blir det lätt att variera matlagningen. Ostcrèmen är lika god kall som varm. Servera som dipsås eller klicka upp direkt på dina tacos eller som smakrik ost på burgaren. Har du ont om tid när det är dags för middag? Värm ostcrèmen i en kastrull, tillsätt strimlad rökt skinka och rör ner i nykokt pasta. Passar också perfekt till varma mackor oavsett du gör dem i ugn, mackjärn eller steker direkt i stekpannan.

Grytbaserna och ostcrèmerna är laktosfria så att fler kan njuta.


Ostcrème – en genväg i köket

Våra ostcremèr kan användas på många olika sätt och de är lika goda kalla som varma. Prova våra recept och upptäck en välsmakande genväg i köket.


Trolla fram läckra smårätter och tilltugg på nolltid

Här är kommer fler tips på hur du kan använda vår otroligt mångsidiga ostcrème



Chili cheese crustader med ostcrème

Det här är ett enkelt och smakrikt tilltugg som passar perfekt till den lilla bjudningen. Du behöver bara fylla krustader med ostcrème och toppa med lite riven parmensan. Ett tips är att värma ostcrèmen lite i en kastrull och sedan hälla ner den i krustaderna. Gratinera i ugnen tills osten smälter och servera varma.

Mini grilled cheese med ostcrème

Varför inte göra minivarianter av den klassiska amerikanska smörgåsen grilled cheese? Skär ut små rundlar av formbröd och bred på ostcrème på ena sidan. Lägg ihop två rundlar och stek i smör på båda sidor tills de blir gyllenbruna och krispiga. Servera med en god tomatsoppa eller en sallad.

Mini tuna melt

En annan smörgåsvariant som är populär i USA är tuna melt, som består av tonfiskröra och smält ost. Du kan göra miniversioner av denna smörgås genom att blanda tonfisk med ostcrème och lägga på små skivor av formbröd. Toppa med riven ost och gratinera i ugnen. Servera med en klick smetana och lite hackad gräslök.

Kimchi melt/kimchi grilled cheese

Kimchi är en koreansk inläggning av fermenterade grönsaker som har en syrlig, het och umamirik smak. Kimchi passar utmärkt ihop med ost, och du kan göra ett spännande tilltugg genom att lägga kimchi och ostcrème mellan två skivor bröd och steka som en grilled cheese. Eller så kan du lägga kimchi och ostcrème på en tortillabröd, vika ihop och steka som en quesadilla.

Friterad avokado med ostcrème

Om du vill imponera på dina gäster kan du prova att fritera avokado och servera med ostcrème. Skär avokado i klyftor och doppa i mjöl, ägg och ströbröd. Fritera i het olja tills de blir gyllenbruna och krispiga. Lägg på hushållspapper för att rinna av och servera med en skål ostcrème att dippa i.

Bakad ostcrème med syrade grönsaker

Det här är ett rustikt och läckert tilltugg som påminner om bakad brie. Häll ostcrème i en ugnsfast form och strö över lite hackade nötter eller frön. Gratinera i ugnen tills den blir bubblig och gyllenbrun. Servera med syrade grönsaker som morötter, rödbetor eller kål att doppa i den varma ostcrèmen.

Ostcrèmetoppad crostini

Crostini är små rostade brödskivor som kan toppas med olika röror och pålägg. Ett hett tips är att toppa dem med ostcrème och karamelliserade jalapeños, som du gör genom att koka jalapeñoskivor i en blandning av socker och vinäger tills de blir mjuka och glansiga. Lägg en klick ostcrème på varje crostini och toppa med en eller två jalapeñoskivor. Servera som en aptitretare eller ett tillbehör till en soppa eller sallad.

Pinsa med ostcrème

Pinsa är ett traditionellt italiensk bröd, som ett mellanting mellan pizzabröd och focaccia. Bred på ett lager ostcrème och valfri topping och ugnsgratinera i 250 grader under 5-7 minuter. Experimentera med olika ingredienser för att hitta din nya favorit.



Ostcrème

Häll i, lägg på eller dippa! Med vår mångsidiga ostcrème kan du enkelt variera dina maträtter, oavsett om de serveras kalla eller varma. Simsalasås!

Grytbas

Med våra grytbaser kan du snabbt laga middag genom att steka kyckling, kött eller grönsaker, tillsätta grytbasen och koka upp. Simsalaklart!