Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 6 ägg
Topping 1
- 200 g färskost
- 150 g kallrökt lax, strimlad
- 0 kg salladslök, hackad
- 1 msk dill, hackad
- 0 kg salt och svartpeppar
Topping 2
-
5 msk
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 2 msk majonnäs
- 24 räkor, hackade
- 2 msk rom
- 1 msk dill, hackad
- 0 kg salt och vitpeppar
Topping 3
- 200 g färskost paprika chili
- 150 g skinka, strimlad
- 2 msk ruccola, hackad
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Koka äggen i 8 minuter. Kyl i kallt vatten. Skala och halvera dem.
- Välj en fyllning, en sats är lagom till 6 ägg. Blanda samman alla ingredienserna. Krydda.
- Lägg ägghalvorna på ett serveringsfat, lägg på fyllningen och dekorera med t ex rom, örter, lax, oliver, sallad, räkor och citron.
Till recepten
Dela recept