Förberedelsetid
Passiv
8 h
Totalt
8 h
Svårighetsgrad
-
Erfaren kock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderOvernight oats
- 3 dl Valio Oddlygood® Barista havredryck kanelbulle
- 2 dl havregryn
- ½ msk chiafrön
- 1 msk kokosflingor
- 1 tsk vaniljpulver
- ¼ krm salt
Topping
- 1 dl blåbär
- 1 dl hallon
- 1½ dl Valio Oddlygood® havredryck UHT glutenfri
Dela recept
Instruktioner
- Blanda Barista Kanelbulle med havregryn, chiafrön, kokosflingor, vaniljpulver och salt i en bunke.
- Lägg upp i serveringsskålar och låt stå i kylen i minst 7 timme.
- Toppa med färska bär och Oddlygood havredryck.
Till recepten
Dela recept
Se även
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.