Fortsätt till innehållet
Amerikanska pannkakor med lönnsirap

Amerikanska pannkakor med lönnsirap

Amerikanska pannkakor passar utmärkt till en lyxig brunch eller lunch. Toppa med färska bär, nötter och lönnsirap. Eller på ett mer svenskt vis med sylt och grädde!

Amerikanska pannkakor med lönnsirap

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Topping

  • 1 dl lönnsirap
  • 2 dl färska blåbär
  • 1 dl valnötter

Instruktioner

Pannkakor

  1. Vispa ihop alla ingredienserna till en tjock pannkakssmet i en bunke.
  2. Stek pannkakorna på medelvärme, ca 1/2 dl till varje pannkaka. Vänd pannkakan när du ser bubblor på ytan. Stek sen tills båda sidor har en gyllene färg.

Topping

  1. Servera med lönnsirap, blåbär och valnötter.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.