Fortsätt till innehållet
Amerikanska veganpannkakor

Amerikanska veganpannkakor

Amerikanska pannkakor är en typ av tjocka plättar som tillagas väldigt snabbt. Perfekt till frukost, mellanmål eller på en brunch. Det här receptet är helt veganskt för att passa ännu fler gäster. Toppa gärna pannkakorna med lite florsocker, bär och sirap.

Amerikanska veganpannkakor

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk bakpulver
  • 1½ dl vatten
  • 2½ dl oddlygood® Barista havredryck glutenfri
  • 1 msk margarin, mjölkfritt

Att toppa med

  • 3 dl oddlygood® Easy Whipping

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt havredrycken och vispa till en slät smet.
  2. Pensla en stekpanna med margarin och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka.
  3. Grädda i ca 1 1/2 minut per sida.
  4. Vispa Easy Whipping till önskad konsistens. Servaer pannkakor.
  5. Toppa de amerikanska pannkakorna med florsocker och servera med grädde, bär och sirap.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.