Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
3.33
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 ägg
-
4 dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- 3¼ dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- ½ tsk bikarbonat
- 2 tsk strösocker
- 2 krm salt
-
25 g
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 äpple
Dela recept
Instruktioner
- Vispa ihop ägg och yoghurt i en bunke. Blanda ner mjöl, bakpulver, bikarbonat, socker och salt, vispa till en jämn smet.
- Skiva äpplet i ca 3 mm tunna skivor.
- Värm en panna med en klick smör i, lägg äpplena i stekpannan och häll på ca 3/4 dl smet över äppelskivorna. Stek på medelvärme tills smeten stelnat och du kan vända pannkakan.
Till recepten
Dela recept