Fortsätt till innehållet
Bagels med basilika och jordgubbar

Bagels med basilika och jordgubbar

Dessa läckra bagels passar perfekt som mellanmål, till fikat eller på picknicken. En härlig smörgås med smaker som hör sommaren till.

Bagels med basilika och jordgubbar

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • bagel
  • 1 dl
    Valio Laktosfri cream cheese naturell
    Valio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
    Valio Laktosfri cream cheese naturell 25% 200 g
  • lufttorkad skinka
  • 1 dl jordgubbar
  • 0 kg svartpeppar
  • 0 kg ljus balsamvinäger
  • 1 dl basilika, hackad

Instruktioner

  1. Dela bröden och bre dem med cream cheese. Lägg lufttorkad skinka på varje nederdel.
  2. Skiva jordgubbarna och lägg dem över skinkan. Peppra.
  3. Ringla över lite balsamicovinäger och toppa med hackad basilika.
  4. Lägg på locket och servera.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.