
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 dl havregryn
-
3 dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 ägg
- 1 tsk honung, flytande
- 2 krm salt
- 1 msk kokosflingor
- ½ dl solrosfrön
Körsbärskompott
- 150 g körsbär (färska eller frysta)
- ½ msk honung, flytande
Till servering
-
2 dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 dl kokosflakes
- ½ dl pumpakärnor
- 1 krm vaniljpulver
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 175°C.
- Blanda alla ingredienser till gröten i en ugnssäker form, ca 15 x 20 cm. Toppa med solrosfrön.
- Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter.
Körsbärskompott
- Värm körsbären i en kastrull och söta med honung och vanilj. Mosa till en kompott med en gaffel.
- Servera den bakade gröten med, mjölk, körsbärskompott, kokosflakes och pumpakärnor.
Till recepten
Dela recept