Fortsätt till innehållet
Bakad vaniljpannkaka

Bakad vaniljpannkaka

En lyxig frukost eller mellis! Bakad vaniljpannkaka toppad med grekisk yoghurt bär, frukt eller nötsmör. Gör en eller flera portionsskålar samtidigt. Havremjöl gör du genom att mixa havregryn till ett fint mjöl.

Bakad vaniljpannkaka

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Förslag på smaksättning

  • 0 kg mörk choklad (70%)
  • 0 kg bär eller frukt
  • 0 kg nötter

Förslag på topping


Instruktioner

  1. Blanda ägg, yoghurt, mjölk, mjöl, havremjöl, honung, bakpulver och salt i en ugnsfast skål, ca 0,6 liter. Vispa ihop till en slät smet.
  2. Smaksätt med förslagsvis, mörk choklad, bär eller nötter. Baka i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna ca 10 minuter.
  3. Toppa med grekisk yoghurt och mer bär, frukt eller choklad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.