Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
25 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 ägg
-
50 g
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
-
¾ dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 dl vetemjöl
- ½ dl havremjöl
- 1 krm vaniljpulver (eller 1 tsk vaniljsocker)
- 1 tsk honung, flytande
- ½ tsk bakpulver
- ½ krm salt
Förslag på smaksättning
- 0 kg mörk choklad (70%)
- 0 kg bär eller frukt
- 0 kg nötter
Förslag på topping
-
0 kg
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
-
0 kg
Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
- 0 kg bär eller frukt
- 0 kg mandelsmör
- 0 kg honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Blanda ägg, yoghurt, mjölk, mjöl, havremjöl, honung, bakpulver och salt i en ugnsfast skål, ca 0,6 liter. Vispa ihop till en slät smet.
- Smaksätt med förslagsvis, mörk choklad, bär eller nötter. Baka i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna ca 10 minuter.
- Toppa med grekisk yoghurt och mer bär, frukt eller choklad.
Till recepten
Dela recept