
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
45 min
Totalt
55 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
5 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 4 ägg
- ½ dl lönnsirap
- 1 tsk vaniljpasta
- 3 msk majsstärkelse
- 100 g frysta blandade bär hallon och blåbär
Topping:
- 1 dl mandelspån, rostat
- 0 kg florsocker
-
0 kg
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 0 kg honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 175°C. Klä en form ca 20×20 cm med bakplåtspapper.
- Vispa ihop yoghurt, ägg, lönnsirap och vanilj till en slät smet. Vispa i majsstärkelsen. Häll smeten i formen.
- Strö över de frysta bären. Grädda i mitten av ugnen i ca 45 minuter, eller tills mitten av yoghurten inte längre är dallrig.
- Ta ut ur ugnen och låt svalna lite innan servering.
- Strö över rostade mandelflagor och pudra över florsocker. Servera med en klick yoghurt och honung.
Till recepten
Dela recept