Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
4½ dl
Valio Vanilj™ yoghurt sommarbärDrömmer du dig ofta bort till varma sommardagar? Det gör vi också och vi har…
- 1 dl jordgubbar, färska
- 4 pinnglassformar
Dela recept
Instruktioner
Gör så här
- Skär jordgubbarna i tunna skivor och lägg längst med kanterna på pinnglassformarna.
- Häll yoghurt i formarna.
- Ställ in formarna i frysen i minst 6 timmar.
Till recepten
Dela recept