Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
20 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 5 dl spagetti
- 0 kg salt
- 80 g lufttorkad skinka
- 180 g kronärtskockor, marinerade
- 2 msk kapris
-
2 dl
Valio Laktosfri cream cheese vitlökValio laktosfri cream cheese är en krämig färskost med smak av vitlök. Passar utmärkt som…
- 1 tsk svartpeppar
- ½ dl basilika, hackad
Dela recept
Instruktioner
- Koka spaghetti tillsammans med salt enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av kokvattnet men spara ca 1 dl.
- Rosta skinkan i en stekpanna eller i ugn i 225°C tills den är knaprig. Hacka i mindre bitar.
- Låt kronärtskockorna och kaprisen rinna av. Hacka eventuellt kronärtskockorna i mindre bitar.
- Blanda färskost och kokvatten med spaghettin. Hetta upp under omrörning. Tillsätt kronärtskocka, kapris och lufttorkad skinka.
- Toppa med färskmalen peppar och basilika.
Till recepten
Dela recept