Förberedelsetid
Aktiv
40 min
Passiv
1 min
Totalt
41 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn150°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 20 kycklingklubbor
- 2 dl bbq-sås, Smokey Fred
- 1 dl köttfond, mörk
- 1 dl matolja
Sötpotatisgratäng
-
1½ l
Valio Laktosfri vispgrädde UHT FoodserviceValio Laktosfri vispgrädde kan användas i både matlagning, efterrätter och bakverk. Använd den i varm…
-
3 dl
Valio Laktosfri ostcrème FoodserviceValio Koskenlaskija är en laktosfri ostcréme med en kraftig och fyllig smak, gjord av äkta…
-
5 dl
Valio Laktosfri salladsost FoodserviceValio laktosfri salladsost i saltlake är en färdigtärnad och krämig ost med en lätt syrlig…
- 1½ kg sötpotatis, skivad
- 1½ kg potatis, skivad
- 6⅔ dl gul lök, skivad
- 2 vitlök, finhackad
- 1 tsk timjan
- 0 kg chiliflakes
- 0 kg salt
- 0 kg svartpeppar
American Pineapple Coleslaw
- 2 dl lättmajonnäs
-
6 dl
Valio Laktosfri crème fraiche FoodserviceValio Laktosfri crème fraîche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Den kan användas…
- 3⅓ dl ananas, bitar
- 700 g vitkål, riven
- 7½ dl morot, riven
- 200 g äpple, grovriven
- 2 dl chilisås
- 1 msk ingefära, finriven
- 2 msk vinäger
- 0 kg salt
- 0 kg svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Blanda BBQ-sås, fond och matolja.Lägg kycklingklubborna på bleck och blanda med marinaden.Tillaga i ugn 150°C i ca 50 minuter till en innertemperatur på 82°C
Sötpotatisgratäng
- Lägg sötpotatis, potatis, lök, vitlök och salladsost i ett bleck.Blanda ostcreme, grädde och kryddorna i en bunke. Häll ostblandningen i blecket och tillaga i ugn 160°C ca 1 timme.
American Pineapple Coleslaw
- Blanda majonnäs, crème fraiche och chilisås. Tillsätt vitkål, morot, äpple och ananas. Smaka av med ingefära, vinäger och salt och peppar.
Till recepten
Dela recept