Fortsätt till innehållet
BBQ Kyckling med sötpotatisgratäng och coleslaw
Foodservice

BBQ Kyckling med sötpotatisgratäng och coleslaw

BBQ Kyckling med sötpotatisgratäng och coleslaw

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 20  kycklingklubbor
  • 2 dl bbq-sås, Smokey Fred
  • 1 dl köttfond, mörk
  • 1 dl matolja

Sötpotatisgratäng

American Pineapple Coleslaw

  • 2 dl lättmajonnäs
  • 6 dl
    Valio Laktosfri crème fraiche Foodservice
    Valio Laktosfri crème fraîche har en naturell, krämig, god och fyllig smak.  Den kan användas…
    Valio crème fraîche 2 kg laktosfri
  • 3⅓ dl ananas, bitar
  • 700 g vitkål, riven
  • 7½ dl morot, riven
  • 200 g äpple, grovriven
  • 2 dl chilisås
  • 1 msk ingefära, finriven
  • 2 msk vinäger
  • 0 kg salt
  • 0 kg svartpeppar

Instruktioner

  1. Blanda BBQ-sås, fond och matolja.Lägg kycklingklubborna på bleck och blanda med marinaden.Tillaga i ugn 150°C i ca 50 minuter till en innertemperatur på 82°C

Sötpotatisgratäng

  1. Lägg sötpotatis, potatis, lök, vitlök och salladsost i ett bleck.Blanda ostcreme, grädde och kryddorna i en bunke. Häll ostblandningen i blecket och tillaga i ugn 160°C ca 1 timme.

American Pineapple Coleslaw

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche och chilisås. Tillsätt vitkål, morot, äpple och ananas. Smaka av med ingefära, vinäger och salt och peppar.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.