Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- ca 400 g kladdkaka, frusen
- 100 g hallon, färska eller frusna
- 4 gelatinblad
- 1 paket á 200 g Valio Laktosfri kvarg hallon
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 2 tsk citronjuice
- 70 g choklad, rosa, vit eller mörk efter smak
Dela recept
Instruktioner
- Lägg kakan i en springform ca 18 cm ø. Lägg på hallonen.
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
- Vispa grädden fast och vänd ner kvargen. Smält gelatinbladen i en kastrull tillsammans med citronjuicen. Vispa ner i gräddblandningen.
- Häll krämen över hallonen i kakformen. Täck med plastfilm och kallt i minst 4 timmar eller över natten.
- Lägg kakan på ett serveringsfast och dekorera med choklad.
Till recepten
Dela recept