
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
1
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2½ dl kokosmjölk
-
1 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 tsk agavesirap eller flytande honung
- 3½ msk chiafrön
- 2 krm vaniljpulver (valfritt)
- ½ krm salt
Topping
-
2 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 2 kiwi
- 1 dl mango (färsk eller frusen)
- 1 passionsfrukt
- ½ dl kokosflakes
Dela recept
Instruktioner
- Blanda kokosmjölk, yoghurt, agavesirap, chiafrön, vaniljpulver och salt i en bunke. Plasta och låt stå i kyl 6 timmar eller över natten. Späd med mjölk om den kännas för tjock efter att den svällt.
- Ta fram två glas. Skala och skiva kiwis, tryck skivorna mot glasens kant. Fördela kokoschipuddingen i glasen, toppa med yoghurt, mango, passionsfrukt och koksflakes. Servera.
Till recepten
Dela recept