
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2½ msk chiafrön
- 1 krm vaniljpulver
-
2 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
Hallonkompott
- 1½ dl hallon (färska eller frysta)
- 2 tsk lönnsirap
Till servering
-
2 dl
Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
- 1 dl granola
- 2 msk jordnötssmör
Dela recept
Instruktioner
Chiapudding
- Blanda ingredienserna till chiapuddingen i en skål, rör om efter 10 minuter. Plasta och låt stå i kyl över natten.
Hallonkompott
- Koka upp och mosa hallonen i en kastrull. Rör i lönnsirap, låt svalna och förvara i kyl.
Till servering
- Lägg upp chiapudding och vaniljkvarg på två tallrikar. Toppa med hallonkompott, granola och jordnötssmör.
Till recepten
Dela recept