Fortsätt till innehållet
Chiapudding med vaniljkvarg

Chiapudding med vaniljkvarg

Vår goda vaniljkvarg tillsammans med en len chiapudding och hallonkompott blir en lyxig frukost. Toppa med en crunchig granola och nötsmör!

Chiapudding med vaniljkvarg

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Hallonkompott

  • 1½ dl hallon (färska eller frysta)
  • 2 tsk lönnsirap

Till servering


Instruktioner

Chiapudding

  1. Blanda ingredienserna till chiapuddingen i en skål, rör om efter 10 minuter. Plasta och låt stå i kyl över natten.

Hallonkompott

  1. Koka upp och mosa hallonen i en kastrull. Rör i lönnsirap, låt svalna och förvara i kyl.

Till servering

  1. Lägg upp chiapudding och vaniljkvarg på två tallrikar. Toppa med hallonkompott, granola och jordnötssmör.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.