Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
3 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 200 g paprika, tärnad
- 1 gul lök
- 3 vitlöksklyftor
- 2 färsk chili, finhackad och urkärnad
- 1 paket svarta bönor, kokta
- 1 paket kidneybönor, kokta
- 200 g majs
- 2 burk krossade tomater
- 2 tsk spiskummin
- 0 kg salt och svartpeppar
Dippsås
- 2 vitlöksklyftor
-
400 g
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 3 msk tomatpuré
- 2 färsk chili, finhackad och urkärnad
- 2 msk limesaft
- 0 kg salt och svartpeppar
Till servering
- 0 kg färsk koriander
- 180 g nachochips
Dela recept
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Tärna paprikan.
- Fräs lök, chili och paprikatärningar i smör. Tillsätt bönor, majs, tomater och spiskummin. Låt sjuda 15 minuter. Krydda med salt och peppar.
- Skala och finhacka vitlöken. Blanda med crème fraiche, tomatpuré, chili och limesaft till en sås. Smaka av med salt och peppar.
- Toppa med färsk koriander och servera med nachochips.
Till recepten
Dela recept