
Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
15 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2½ dl vetemjöl
- 1 msk strösocker
- 2 tsk bakpulver
- ½ tsk salt
- 1 ägg
-
2 dl
Valio Laktosfri kvarg choklad & apelsinLaktosfri kvarg med en god och fräsch smak av apelsin och choklad. Njut av den…
-
2 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 dl chokladknappar, mörka
-
0 kg
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Dela recept
Instruktioner
- Blanda de torra ingredienserna i en skål.
- Knäck ner ägget och vispa ner kvarg och mjölk till en slät smet. Vänd ner chokladknapparna.
- Låt smeten vila ca 15 minuter innan gräddning.
- Stek ca 16 små pannkakor i smör i en stekpanna på medelvärme. Pannkakan är redo att vändas när det börjar bildas bubblor på ytan.
- Servera med till exempel kvarg och apelsinskivor.
- TIPS: Hittar du inte chokladknappar i affären kan du ta grovt hackad mörk choklad.
Till recepten
Dela recept