Fortsätt till innehållet
Chocolate chip pannkakor

Chocolate chip pannkakor

Ljuvliga små pannkakor med smak av choklad och apelsin och med bitar av mörk choklad blir extra lyxigt till brunch eller som mellis. Servera gärna en klick kvarg och lite färsk frukt till.

Chocolate chip pannkakor

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  2. Knäck ner ägget och vispa ner kvarg och mjölk till en slät smet. Vänd ner chokladknapparna.
  3. Låt smeten vila ca 15 minuter innan gräddning.
  4. Stek ca 16 små pannkakor i smör i en stekpanna på medelvärme. Pannkakan är redo att vändas när det börjar bildas bubblor på ytan.
  5. Servera med till exempel kvarg och apelsinskivor.
  6. TIPS: Hittar du inte chokladknappar i affären kan du ta grovt hackad mörk choklad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.