Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
30 min
Totalt
1 h
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
250 ml
Valio PROfeel® proteinmilkshake chokladDenna ljuvligt krämiga proteinshake med smak av fyllig choklad innehåller hela 25g protein/förpackning. Produkten är…
-
75 g
Valio smör normalsaltat, rumstempereratVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 4 dl havregryn
- 2 msk sötströ eller annan sockerersättning
- 1 msk kakao
- 1 msk kaffe, kallt
- 1 nypa salt
- 100 g mörk choklad, gärna sockerfri
- 0 kg kokosflingor
Dela recept
Instruktioner
- Mixa proteinshake, smör, havregryn, sötningsmedel, kakao, kaffe och en nypa salt i en matberedare och mixa tills allt går ihop till en slät och formbar massa.
- Ställ kallt ca 15 minuter. Forma massan bollar. Ställ kallt i ca 10 minuter.
- Smält försiktigt chokladen i mikrovågsugnen. Ta en chokladboll i taget med en gaffel och doppa i chokladen. Låt överflödig choklad rinna av och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
- Toppa direkt med kokosflingor.
- Låt stelna i kylen innan servering.
Till recepten
Dela recept