Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
1 h 20 min
Totalt
1 h 50 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn122°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
3 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 3 dl strösocker
- 1 dl sirap
- 1 msk kakao
-
50 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 1 krm salt
Dela recept
Instruktioner
- Koka upp grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Låt sjuda ca 25 minuter till fudgen når en temperatur på 122°C.
- Vispa ned kakao, smör och salt.
- Häll upp i en djup ugnsform med bakplåtspapper.
- När fudgen svalnat helt klipper eller skär du fudgen i lagom stora bitar.
Till recepten
Dela recept