Förberedelsetid
Aktiv
1 h
Passiv
1 h
Totalt
2 h
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
400 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 1 dl vatten
- 1 dl florsocker
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 200 g mörk choklad
Dela recept
Instruktioner
- Blanda färskost, vatten och florsocker.
- Vispa grädden lätt och vänd ner grädden i färskostblandningen.
- Smält chokladen och rör ner.
- Låt svalna något och vispa med en elvisp för en fastare konstis.
- Ställ in i kylen minst en timme innan servering.
Till recepten
Dela recept