
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ¾ dl strösocker
- 3 msk citronsaft
-
200 g
Valio Laktosfri kvarg choklad & apelsinLaktosfri kvarg med en god och fräsch smak av apelsin och choklad. Njut av den…
- 0 kg kakaopulver och apelsinklyftor
Dela recept
Instruktioner
- Koka upp grädde och socker i en kastrull, sjud ca 5 minuter under omrörning.
- Ta bort kastrullen från värmen. Rör ner citronsaft och kvarg. Vispa till en slät kräm.
- Häll blandningen i små serveringsskålar. Ställ kallt i minst 4 timmar.
- Dekorera gärna med kakaopulver och torkade eller färska apelsinskivor.
Till recepten
Dela recept