Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1½ msk vetemjöl
- 1¼ dl havregryn
- 1 tsk bakpulver
- ½ tsk vaniljarom
- 1 ägg
- 1½ tsk sötströ eller annat sötningsmedel
- 3 msk Valio Oddlygood® havredryck UHT glutenfri 1l
-
4 msk
Valio PROfeel® proteinpudding chokladValio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av fyllig choklad. Produkten…
Dela recept
Instruktioner
- Blanda havregryn, mjöl och bakpulver. Kör i mixer till grovmalet mjöl. Blanda i vanilj, ägg, sötningsmedel och havredryck.
- Häll smeten i en smord mugg eller kopp som klarar ugnsvärme.
- Baka i 175°C i 15-18 minuter eller i mikrovågsugnen på full effekt i ca 2 minuter.
- Toppa med PROfeel chokladpudding.
Till recepten
Dela recept