Fortsätt till innehållet

Chorizopasta

En smakrik vardagsrätt med hetta från både chorizo och jalapeño som snabbt står på bordet. Variera pastaformen och grönsakerna efter vad som finns hemma eller vad du gillar.

Chorizopasta

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 2 gula lökar
  • 125 g chorizo eller annan smakrik korv
  • 250 g
    Valio Middagsmagi ostcrème jalapeño
    Middagsmagi ostcrème jalapeño har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
    Valio Middagsmagi ostcrème jalapeño
  • 350 g pasta t ex penne
  • 0 kg färsk basilika

Instruktioner

  1. Strimla paprikan fint. Skala och finhacka löken.
  2. Skär chorizon i mindre bitar.
  3. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
  4. Fräs löken i en stekpanna med lite smör eller olja tills den mjuknat lite, ca 5 minuter. Tillsätt paprika och chorizo och stek tills de har fått lite färg och mjuknat något. Rör ner ostcrèmen.
  5. Vänd ner pastan i såsen. Späd eventuellt med lite pastavatten.
  6. Toppa gärna med lite färsk basilika.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.