
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
150 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 1 msk dijonsenap
- ½ msk tomatpuré
-
3 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 8 skivor bröd t.ex. lantbröd
- 100 g lagrad ost, skivad
- 4 skivor skinka, rökt
- 0 kg svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Blanda färskost, senap och tomatpuré i en skål.
- Bred smör på ena sidan av brödskivorna, vänd och bred röran på den andra sidan. Krydda med peppar.
- Lägg på en skiva ost, en skiva skinka och en skiva ost till mellan två brödskivor. Upprepa.
- Rosta brödet i smörgåsgrill eller stekpanna.Du kan även värma bröden överst i ugnen på en bakplåtspappersklädd plåt på 225°C i 6 - 8 minuter. Vänd bröden halvvägs.
- Servera med en sallad.
- TIPS: Testa gärna cream cheese med vitlökssmak, det blir också gott!
Till recepten
Dela recept