Förberedelsetid
Aktiv
45 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g laktosfri smördeg
-
100 g
Valio emmental rödstämplad 6 månaderEn ost med mild och nötig smak - ett gott alternativ på osttallriken eller som…
-
100 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 1 tsk timjan, torkad
- 1 ägg
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Mixa samman ostarna med timjan, salt och peppar i en matberedare.
- Skär den tinade degen i fyrkanter, 5 x 5 cm stora.
- Lägg en klick ost i mitten, pensla kanterna med vatten och förslut genom att vika på mitten.
- Vispa upp ägget och pensla varje knyte.
- Baka av i mitten på ugnen på 225°C ca 10 min eller tills bröden blivit gyllenbruna.
Till recepten
Dela recept