Fortsätt till innehållet
Emmentalerfyllda kuvertbröd

Emmentalerfyllda kuvertbröd

Riktigt goda kuvertbröd fyllda med en röra gjord på emmenthalerost och creme cheese. Fina att se på och mycket lättlagade eftersom degen helt enkelt är smördeg som tinas och fylls med ostkrämen. Både gott och laktosfritt!

Emmentalerfyllda kuvertbröd

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Mixa samman ostarna med timjan, salt och peppar i en matberedare.
  2. Skär den tinade degen i fyrkanter, 5 x 5 cm stora.
  3. Lägg en klick ost i mitten, pensla kanterna med vatten och förslut genom att vika på mitten.
  4. Vispa upp ägget och pensla varje knyte.
  5. Baka av i mitten på ugnen på 225°C ca 10 min eller tills bröden blivit gyllenbruna.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.