Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 paket á ca 250 g smördeg, kyld
- 1 ägg
- 1 msk strösocker
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 2 paket á 200 g Valio Laktosfri kvarg hallon
- 500 g färska bär t ex hallon, blåbär och jordgubbar
Dela recept
Instruktioner
- Rulla ut smördegsarket på ett bakplåtspapper. Kavla eventuellt ut det lite till så att det blir tunnare .
- Markera ett streck med en kniv runt arket, ca 1,5 cm från kanten, men skär inte igenom degen helt.
- Vispa upp ägget och pensla kanterna. Strö på sockret.
- Baka botten i nedre delen av ugnen på 225°C i 10-15 minuter. Låt svalna helt.
- Vispa grädden fast i en stor bunke. Vänd ner kvargen. Bred ut krämen i mitten på smördegen och lägg på bären.
Till recepten
Dela recept