Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
15 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g brysselkål
- 2 vitlöksklyftor
- ½ dl olivolja
- 0 kg flingsalt
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Dela brysselkålen och lägg i en ugnsform.
- Pressa vitlöksklyftorna över kålen. Ringla över olivolja och salta.
- Rosta i ca 10-15 minuter tills brysselkålen fått lite färg och mjuknat.
- Tips: Det går även bra att steka kålen om man vill ha lite extra stekyta. Vill man ha kålen helt mjuk kan den förvällas ett par minuter innan den steks.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.