Fortsätt till innehållet
Fish taco med tomatsalsa och avokado

Fish taco med tomatsalsa och avokado

Fisktacos med krispig fisk, syrlig avokadokräm och färsk tomatsalsa. Med färdiga fiskpinnar blir det en snabb vardagsmåltid med mycket smak.

Fish taco med tomatsalsa och avokado

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Avokadokräm

  • avokado
  • 2 cl limejuice
  • 0 kg salt

Tomatsalsa

  • tomater
  • salladslök
  • 1 msk olivolja
  • ½ tsk chiliflakes
  • 3 msk koriander, hackad
  • 0 kg salt
  • 0 kg svartpeppar

Övrigt

  • 243 g fryst panerad fisk
  • små tortillabröd
  • 3 dl ost, riven
  • 0 kg färsk koriander

Instruktioner

  1. Dela avokadon, ta bort kärnan och mosa eller mixa avokadon med limesaften. Salta
  2. Tärna tomaterna och hacka salladslöken. Blanda alla ingredienserna till en salsa. Krydda med salt och peppar.
  3. Stek fisken enligt anvisningar på förpackningen i ugnen eller i en stekpanna med lite olja.
  4. Värm tacobröden.
  5. Servera fisken, eventuellt skuren i mindre bitar med såserna, brödet och osten. Toppa med färsk koriander.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.