Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
20 min
Totalt
50 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderAvokadokräm
- 1 avokado
- 2 cl limejuice
- 0 kg salt
Tomatsalsa
- 2 tomater
- 1 salladslök
- 1 msk olivolja
- ½ tsk chiliflakes
- 3 msk koriander, hackad
- 0 kg salt
- 0 kg svartpeppar
Övrigt
- 243 g fryst panerad fisk
- 8 små tortillabröd
- 3 dl ost, riven
- 0 kg färsk koriander
Dela recept
Instruktioner
- Dela avokadon, ta bort kärnan och mosa eller mixa avokadon med limesaften. Salta
- Tärna tomaterna och hacka salladslöken. Blanda alla ingredienserna till en salsa. Krydda med salt och peppar.
- Stek fisken enligt anvisningar på förpackningen i ugnen eller i en stekpanna med lite olja.
- Värm tacobröden.
- Servera fisken, eventuellt skuren i mindre bitar med såserna, brödet och osten. Toppa med färsk koriander.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.