Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
4.8
stjärnor av fem
5 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 lök
- 100 g champinjoner
- 400 g kycklingbröstfiléer
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- ½ tsk salt
- ½ tsk svartpeppar, grovmalen
- 100 g bladspenat
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- ½ dl vatten
- 1 msk dijonsenap
- 10 gröna oliver
Dela recept
Instruktioner
- Skala och hacka löken fint.
- Skål och skär svampen i kvartar.
- Skär kycklingen i bitar. Bryn kycklingen i smör med löken i en gryta eller stekpanna med höga kanter. Salta och peppra.
- Blanda ner svampen, spenat, crème fraiche, vatten och senap. Koka några minuter tills kycklingen är genomstekt. Rör ner oliverna.
- Servera med ris, couscous, pasta eller bröd.
Till recepten
Dela recept