Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderINGREDIENSER
-
6 dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
6 dl
Valio Laktosfri matgrädde FoodserviceValio Laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
-
3 dl
Valio Laktosfri ostcrème FoodserviceValio Koskenlaskija är en laktosfri ostcréme med en kraftig och fyllig smak, gjord av äkta…
- 15 ägg
- 1½ kg kycklingkött, strimlat
- 700 g rotfrukter, strimlade
- 200 g purjolök, strimlad
- 200 g spenat, färsk eller urkramad frusen
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Vispa ihop mjölk och matgrädde med ostcréme.
- Vispa ned äggen.
- Vänd ner kycklingkött, strimlade rotsaker, purjolök och spenat. Smaka av med salt och peppar.
- Smörj blecken med lite olja. Slå i äggblandningen.
- Grädda i 175°C ca 20 minuter.
- Skär i bitar och servera gärna med t ex bladspenat eller en sallad.
Till recepten
Dela recept