Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
3 dl
Valio Laktosfri kefir naturellNjut av Valio laktosfri naturell Kefir med härligt frisk, porlande konsistens och mild smak. Ät…
-
0,57 dl
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 2 ägg
- 1 dl rörsocker
- 7 dl havregryn
- ½ tsk kanel, malen
- 2 tsk bakpulver
- 1 banan, skivad
- 100 g hallon eller blåbär
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 °C.
- Vispa samman alla ingredienserna utom bären och bananen.
- Fördela smeten i muffinsformar. Toppa med bär och skivad banan i formarna, tryck ner dem lätt. Strö över havregryn på ytan om så önskas.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
Till recepten
Dela recept