Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
20 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
3.88
stjärnor av fem
8 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 dl vetemjöl
- 3½ dl havregryn
- 2 tsk bakpulver
- o,5 tsk bikarbonat
- 1 krm salt
- ½ dl råsocker
- 2 bananer
-
2½
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- ½ dl rapsolja
- 2 ägg
- 1 tsk citron, finrivet skal av en citron
- 2 dl frysta hallon
- 1 dl valnötter
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 200 °C. Förbered muffinsformar i en muffinsplåt.
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Skala bananerna och mosa dem i en bunke. Rör i filmjölk, olja, ägg och finrivet citronskal.
- Fyll muffinsformarna till 3/4. Tryck ner hallon i smeten ca 3 st i varje. Strö över hackade valnötter.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Känn efter med en sticka så de inte är kladdiga i mitten. Låt svalna innan servering.
Till recepten
Dela recept