Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
3 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 2 msk kakao
- 2 msk strösocker
- 1 msk kaffe, starkt och kallt
- 1 tsk vaniljsocker
- ½ dl hasselnötter, hackade
- 8 färdiga chokladägg (överraskningsägg)
- 0 kg apelsin, finrivet skal
Dela recept
Instruktioner
- Blanda grädde, kakao, strösocker, kaffe och vaniljsocker och i en bunke. Vispa chokladgrädden fluffig.
- Tillsätt de hackade hasselnötterna och blanda väl.
- Skär locket av äggen, men spara dem och ta bort överraskningen.
- Fyll äggen med grädde, använd gärna en spritspåse och fyll över äggets kant. Lägg eventuellt på lite finrivet apelsinskal.
- Lägg på locket.
- TIPS: Om locket gått sönder kan du lägga på smulorna istället, det blir också väldigt dekorativt.
Till recepten
Dela recept