Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn150°C
Recension
3
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g färsk ingefära
- 1 dl vatten
- 3 msk strösocker
- 2 msk ättiksprit 12%
Dela recept
Instruktioner
- Skala ingefäran och hyvla eller skär i mindre bitar, ju tunnare desto bättre.
- Lägg ingefäran en burk med lock.
- Häll över ättika, socker och vatten och rör om så att ingredienserna blandas.
- Låt stå i några timmar innan servering.
- Tips: Värm burken i ugnen i 150°C i ca 10 minuter innan du häller i ingefäran. Då är det lättare att skapa ett vakuum när man sätter på locket.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.