Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
20 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn220°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 bananer
-
1 dl
Valio PROfeel® proteinpudding gräddkolaValio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av ljuvlig gräddkola. Produkten…
- 2 ägg
- 2½ dl havregryn
- 1½ tsk bakpulver
- 1 nypa salt
- 1½ dl blåbär, färska eller frysta
- 6 bakformar
Dela recept
Instruktioner
- Mosa bananerna med en gaffel tillsammans med puddingen och äggen till en jämn smet. Blanda havregryn, bakpulver och salt och rör ner.
- Häll i blåbären och rör försiktigt om så att blåbären inte går sönder.
- Fördela smeten i bakformarna.
- Grädda i ugnen på 220 i °C i ca 20 minuter.
Till recepten
Dela recept