
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
20 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 6 dl havregryn
- 1 dl hackade nötter
- ½ dl kokosolja
- ½ tsk vaniljpulver
- 1 krm salt
Topping
-
4 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 banan
- 0 kg färska bär
- 0 kg quinoapuffar
- 0 kg färsk mynta
- 0 kg honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 175°C. Förbered 4 tartelettformar (8 cm i diameter) på en plåt med bakplåtspapper. Tips: har du inte tartelettformar kan du använda en muffinsplåt.
- Blanda havregryn, nötter, honung, smält kokosolja, vanilj och salt i en mixer. Mixa till en grov massa.
- Tryck ut blandningen i formarna, tryck ner den ordentligt i botten och upp längs kanterna.
- Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter, de skall bli gyllenbruna. Ta ut ur ugnen och låt dem svalna helt i formen.
- Fyll tarteletterna med yoghurt och toppa med banan, färska bär, quinoapuffar, mynta och honung. Servera direkt.
Till recepten
Dela recept