Förberedelsetid
Aktiv
40 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderGrillad fänkål
- 1 fänkål
-
1 msk
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- ½ citron, finrivet skal och saft
- 0 kg salt
Sallad
- 65 g salladsblandning
- ½ gurka
- 1 paket fetaost eller salladsost
- 100 g soltorkade tomater i strimlor
- 0 kg olivolja
Dela recept
Instruktioner
- Skiva fänkålen och lägg bitarna i en liten ugnsform. Klicka på smör, citronsaft och rivet skal. Krydda med salt.
- Sätt formen på grillen och rosta en stund tills ytorna får en gyllene och färg och mjuknat, ca 10 minuter.
- Blanda ingredienserna till salladen på ett fat i lager och toppa med den grillade fänkålen.
- Avsluta med att ringla över lite olivolja.
Till recepten
Dela recept