Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg potatis
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 dl bladpersilja
- 1 vitlök
- 1½ tsk salt
- ½ tsk svartpeppar malen
Dela recept
Instruktioner
- Tvätta och borsta potatisen vid behov. Lägg potatisen i en grillsäker form. Du kan använda antingen rå eller kokt potatis. Om potatisen är stor, skär den på mitten.
- Tillsätt smör i tärningar, hackad persilja (lämna lite till dekoration), halverat vitlökhuvud och kryddor i pannan.
- Grilla pannan, rör om då och då, i 10 - 15 min eller tills potatisen är kokt.
- Du kan även förbereda potatisen i ugnen på 225 grader med övervärme.
Till recepten
Dela recept