
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
8 h
Totalt
8 h 20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 130 g hallon
-
1½ dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 tsk honung, flytande
- 1 tsk citron, pressad
- ½ tsk vaniljpasta
- 4½ msk chiafrön
Vaniljyoghurt
-
1½ dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- ½ tsk vaniljpasta
Yoghurtgrädde
-
¾ dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
-
¾ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 30 g hallon
Topping
- 1 msk kokosflingor
- 0 kg oxalis
Dela recept
Instruktioner
Hallonchiapudding
- Mixa hallon, mjölk, honung, citron, vanilj och chiafrön i en mixer. Häll över i bunke, plasta och låt stå i kyl över natten eller ca 8 timmar.
Vaniljyoghurt
- Blanda yoghurt och vanilj i en skål.
Yoghurtgrädde
- Vispa upp grädde med hallon till lätta toppar och tillsätt sen yoghurten. Vispa fluffigt.
Vid servering
- Varva hallonchia och yoghurt i två glas. Toppa glasen med yoghurtgrädden och toppa med kokosflingor och oxalis.
Till recepten
Dela recept