Fortsätt till innehållet

Hallonchiapudding

Chiapudding med smak av hallon. Varva med yoghurt och en luftig och krämig yoghurtgrädde.

Hallonchiapudding

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 130 g hallon
  • 1½ dl
    Valio Laktosfri mjölkdryck
    I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
    Valio Laktosfri mjölkdryck 3% 1,5 L
  • 2 tsk honung, flytande
  • 1 tsk citron, pressad
  • ½ tsk vaniljpasta
  • 4½ msk chiafrön

Vaniljyoghurt

Yoghurtgrädde

Topping

  • 1 msk kokosflingor
  • 0 kg oxalis

Instruktioner

Hallonchiapudding

  1. Mixa hallon, mjölk, honung, citron, vanilj och chiafrön i en mixer. Häll över i bunke, plasta och låt stå i kyl över natten eller ca 8 timmar.

Vaniljyoghurt

  1. Blanda yoghurt och vanilj i en skål.

Yoghurtgrädde

  1. Vispa upp grädde med hallon till lätta toppar och tillsätt sen yoghurten. Vispa fluffigt.

Vid servering

  1. Varva hallonchia och yoghurt i två glas. Toppa glasen med yoghurtgrädden och toppa med kokosflingor och oxalis.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.