Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
2 h 50 min
Totalt
3 h 20 min
Svårighetsgrad
-
Bakentusiast
- Ugn225°C
Recension
3.67
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 5 dl oddlygood® havredryck
- 5½ dl havremjöl
- 4 dl havregryn
- 1½ tsk torrjäst
- 1½ tsk salt
Dela recept
Instruktioner
- Värm havredrycken till ca 40°.
- Blanda de torra ingredienserna. Vispa ned havremjölken och blanda till grötaktig deg. Låt jäsa under bakduk i ca två timmar.
- Forma små bröd av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Mjöla degen, för den är lite kladdig men ju mindre mjöl du klarar dig på desto saftigare blir bröden.
- Låt jäsa i 30 minuter.
- Grädda i mellersta delen av ugnen i 225° i ca 20 minuter.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.