
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
45 min
Totalt
1 h 5 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 dl havregryn
-
2½ dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 krm salt
- 1 krm vaniljpulver
- 1 tsk honung, flytande
-
1 dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
Hallonkompott
- 2 dl hallon (frysta)
- 1 tsk lönnsirap
Topping
- 2 msk jordnötssmör
Dela recept
Instruktioner
- Koka upp havregryn med mjölk, salt, vanilj och honung. Låt småkoka till en lös gröt.
- Fördela gröten i två burkar, låt svalna helt, ca 45 min.
Hallonkompott
- Tina och koka upp hallonen i en kastrull och mosa till en kompott, söta med lönnsirap efter smak.
Vid servering
- Blanda gröten med yoghurt. Toppa havrefruttin med hallonkompotten och jordnötssmör.
Till recepten
Dela recept