Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
20 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
2.6
stjärnor av fem
5 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 150 g havregryn
- 150 g vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 krm salt
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 tsk kanel, malen
- 3 msk mjölkfritt margarin
- 2 dl Valio Oddlygood® havredryck UHT glutenfri 1l
- 2 tsk honung
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Blanda havregryn, mjöl, bakpulver, salt, vaniljsocker och kanel i en djup skål.
- Smält margarinet i en kastrull. Vispa ned havredrycken och honungen.
- Vispa ned mjölkblandningen i mjölblandningen och rör till en jämn smet.
- Klicka ut en matsked smet i taget på ett bakplåtspapper.
- Grädda i 20 minuter.
- Låt kakorna svalna innan de serveras.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.