Fortsätt till innehållet
Indisk korma med fisk

Indisk korma med fisk

En ljuvlig indisk fiskgryta står snabbt på bordet med hjälp av färdig kormasås. Blanda gärna olika sorters fisk men se till att bitarna har ungefär samma storlek så blir de klara samtidigt. Servera gärna med ris och naanbröd.

Indisk korma med fisk

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 500 g fiskfiléer, t ex torsk, lax, kolja
  • 25 g
    Valio Laktosfri smör
    Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
    Valio Laktosfri smör 500 g
  • 1 tsk salt
  • lime
  • 250 g körsbärstomater
  • 100 g haricots verts
  • 380 g
    Valio Middagsmagi grytbas korma indian
    Middagsmagi grytbas korma indian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
    Valio Middagsmagi grytbas korma indian
  • 0 kg sesamfrön
  • 0 kg färsk koriander

Instruktioner

  1. Tina fiskfiléerna. Torka dem torra och skär dem i bitar. Krydda med salt.
  2. Stek fisken på båda sidor i en stor stekpanna med smöret.
  3. Tillsätt körsbärstomater, bönor och grytbas. Skölj ur förpackningen med lite vatten och häll i så att allt kommer med i grytan. Lägg på ett lock och låt koka upp. Sänk värmen och sjud ca 5-10 minuter tills grönsakerna mjuknat och fisken är färdig. Dela limen och pressa över juicen. Salta mer om det behövs.
  4. Toppa med sesamfrön och färsk koriander.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.