Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g fiskfiléer, t ex torsk, lax, kolja
-
25 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 tsk salt
- 1 lime
- 250 g körsbärstomater
- 100 g haricots verts
-
380 g
Valio Middagsmagi grytbas korma indianMiddagsmagi grytbas korma indian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
- 0 kg sesamfrön
- 0 kg färsk koriander
Dela recept
Instruktioner
- Tina fiskfiléerna. Torka dem torra och skär dem i bitar. Krydda med salt.
- Stek fisken på båda sidor i en stor stekpanna med smöret.
- Tillsätt körsbärstomater, bönor och grytbas. Skölj ur förpackningen med lite vatten och häll i så att allt kommer med i grytan. Lägg på ett lock och låt koka upp. Sänk värmen och sjud ca 5-10 minuter tills grönsakerna mjuknat och fisken är färdig. Dela limen och pressa över juicen. Salta mer om det behövs.
- Toppa med sesamfrön och färsk koriander.
Till recepten
Dela recept