Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
30 min
Totalt
50 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 gurka
- 2 msk ättiksprit
- 1 krm salt
- 2 msk strösocker
- ½ krm vitpeppar, grovmalen
- 1 dl vatten
Dela recept
Instruktioner
- Skiva gurkan tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin.
- Blanda ättika, salt, socker, peppar och vatten rör om så att sockret löser sig. Häll lagen över gurkan och låt stå minst 30 minuter. Ju längre de står desto mjukare blir de.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.